Angry Birds Star Wars II

Angry Birds Star Wars II voor Android

Sluit je aan bij de donkere kant van de force

In een sterrenstelsel ver, ver weg gaan de gevechten tussen de varkens en vogels door. Na de enorme veldslag in Angry Birds Star Wars komen de beesten terug met een tweede deel vol Jedi Knights, Sith Lords en andere Star Wars-figuren gespeeld door...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Goede graphics
  • Nieuwe spel-elementen
  • Alles wat een fan maar kan willen
  • Vele personages

TEGEN

  • Veroorzaakt maagkrampen als je teveel speelt

Uitmuntend
8

In een sterrenstelsel ver, ver weg gaan de gevechten tussen de varkens en vogels door. Na de enorme veldslag in Angry Birds Star Wars komen de beesten terug met een tweede deel vol Jedi Knights, Sith Lords en andere Star Wars-figuren gespeeld door de varkens en vogels van de Angry Birds saga. Angry Birds Star Wars II gaat verder waar deel 1 gebleven was, met nieuwe avonturen. Dit keer vinden deze plaats in Naboo en Tatooine, later zullen er nieuwe omgevingen toegevoegd worden.

Het goede tegen het kwaad

Net als in elke Angry Birds speel je ook nu weer als het goede tegen het kwaad, al kies je wel zelf de zijde waar je vecht. Zo ben je een Jedi Knight of een Sith en val je de vogels aan als varken, of andersom. Ook Angry Birds Star Wars II zit weer vol met verwijzingen naar de filmserie; de omgevingen, muziek, personages en de krachten van de vogels. Je gebruikt de force, laserzwaarden, pistolen en zelfs raketten afhankelijk van welk karakter je kiest. In elke wereld speel je desgewenst beide partijen om zo een parallel verhaal te volgen. Hoe hoger je score, hoe meer bonussen je vrijspeelt: nieuwe levels, verbeteringen voor je karakters en zelfs nieuwe personages.

Richt en schiet

Net als de vorige versies is ook Angry Birds Star Wars II lekker eenvoudig om te spelen. Ook al zijn er nieuwe elementen, het basisspel blijft gelijk aan wat je gewend bent. Kortom, je drukt op je personage en veegt met je vinger om richting en kracht te geven. Elk personages heeft bijzondere eigenschappen die worden uitgelegd in een introductievideo. Zo kan Anakin Skywalker de force gebruiken om blokken omver te werpen, lanceert Jango Fett raketten en zorgt Yoda voor meer schade door tegen de muren te stuiteren.

Vertrouwd maar toch vernieuwend

Angry Birds Star Wars II is een mengelmoes van oude elementen en nieuwe features. De mix tussen de werelden van de boze vogeltjes en de Star Wars helden verloopt vlekkeloos. De mogelijkheid om partij te kiezen, goed of slecht, is een vermakelijke, maar als je vervolgens van kant wilt wisselen moet je eerst alle levels uitspelen. Het grote aantal verschillende opdrachten en levels zorgt ervoor dat het spel niet snel gaat vervelen. Bovendien zorgt de constante aanwezigheid van Star Wars ervoor dat het voor fans van de saga ook leuk blijft om Angry Birds Star Wars II te spelen.

Een wereld vol plezier

Net als het eerste spel in deze reeks is Angry Birds Star Wars II een vreemde en grappige mengeling van twee heel verschillende werelden. De makers van Rovio weten de vogels en varkens van Angry Birds echter perfect te integreren in de magische Star Wars-wereld. Hierdoor ontstaat een ontzettend leuk spel, en de keuze voor een verschillende zijden zorgt ervoor dat het spel niet monotoon of saai wordt.
Of je nu fan bent van de Rovio-vogels of van de George Lucas-saga, Angry Birds Star Wars II is een must voor mobiele gamers. Goede graphics, nieuwe levels, bonussen en andere prijzen: dit spel heeft alle elementen die een fan nodig heeft.

Meeste downloads Arcade games voor android

Angry Birds Star Wars II

Download

Angry Birds Star Wars II 1.2.6

Beoordelingen about Angry Birds Star Wars II

×